Mr Padel
Mr. Padel 6: ”Windahls succé i Danmark!”

Mr. Padel 6: ”Windahls succé i Danmark!”

May 20, 2022

Ja, Daniel Windahl blev första svenska spelare att besegra en tidigare världsetta. Ehrnvall beskriver hur Danne var att jobba med under åren i Uppsala, men varför sändes inte matchen då han och 'Guti' tagit sig till åttondel på WPT i Danmark? Bela verkar lack på Coello, Carnicero får oss att tänka på bra kött och Ehrnvall bjuder på en längre intervju med padelförbundet i det här avsnittet. Vilka är dom egentligen? Och hur jobbar dom idag? Och så lovar Ehrnis ut en riktig drömfajt mot Paula och Ari Sanchez till rätt duo! På riktigt. Inget annat räknas. 

Mr. Padel 5: ”Världens mest framgångsrika tränare”

Mr. Padel 5: ”Världens mest framgångsrika tränare”

May 16, 2022

Andreas har träffat världens mest framgångsrika tränare Miguel Sciorilli som avslöjar varför Bela är världens bästa spelare någonsin. Han berättar också om sin inneboende passion för coaching som tagit honom dit han är idag. Men vad tycker han Arturo Coello behöver utveckla för att bli 'nästa Bela', bäst i världen? Han berättar också om padelns allra viktigaste slag. Och så får vi en rapport från Danmarks WPT av Viktor Andersson. 

Mr. Padel 4: ”Girdo flyttar hemåt” - Amanda Girdo gästar

Mr. Padel 4: ”Girdo flyttar hemåt” - Amanda Girdo gästar

May 12, 2022

Amanda Girdo drar hem till Sverige igen, men vad är det som lockar? Och hur länge stannar hon? Sveriges högst rankade spelare på WPT berättar i en mycket personlig intervju om sitt liv i Spanien och om den senaste framgången på WPT i Bryssel. Hon berättar om hur livet är i rampljuset och att ha blivit lite av svensk padels senaste omslagsflicka. Är det bara till godo? Och så blev det ett och annat skratt. Perfekt helglyssning. Håll till godo!

Mr. Padel 3: ”Kanonen från Porto Alegre är tillbaka!”

Mr. Padel 3: ”Kanonen från Porto Alegre är tillbaka!”

May 9, 2022
Äntligen lyckades en svensk spelare kvala in på WPT när Amanda Girdo skrev historia i Bryssel. Vi ringde upp henne och fick hennes tankar om prestationen. I övrigt konstaterar vi att besten från Porto Alegre, Pablo Lima, är hungrig igen, att Juan Lebron kan ha skrivit tidernas monster-avtal, att Ale Salazar mår bättre än nånsin och så pratar Ale Galan engelska. Mr Padel spelas denna vecka in i Uppsala. Håll till godo! 
Mr. Padel 2: ”Vem är Rikard Rååd?”

Mr. Padel 2: ”Vem är Rikard Rååd?”

May 6, 2022

Vem tusan är Rikard Rååd? För den som befunnit sig i toppkretsarna länge så är Rikard Rååd ett bekant namn, men inte vem som helst kliver in på en SPT och plockar ner allt och alla med en utomordentlig spansk partner. Andreas Ehrnvall fick en pratstund med svensk padels senaste stjärnskott och ger er möjligheten att lära Er mer om honom. Mr Padel ger Er en en skön intervju och önskar en trevlig helg. 

Mr. Padel 1: ”Vem är Mr Padel?”

Mr. Padel 1: ”Vem är Mr Padel?”

May 2, 2022
Hej ärade vänner.
 
Det är silly season i padelvärlden. Padel Mundo har tagit ett uppehåll men Johan Håkansson går att höra i nya Padelfeber Podcast Sverige. Jesper Hussfelt å sin sida har värvat in Andreas Ehrnvall i sitt lag. 
 
Mina damer och herrar. Det har blivit dags för det första historiska avsnittet av - Mister Padel.

Välkommen till det första historiska avsnittet av Mr Padel. Vi har varit på plats i Åby där Andreas Ehrnvall fått uppleva årets andra SPT från nära håll. Rikard Rååd fick sitt stora genombrott men det här var ingen tillfällighet menar Ehrnis. Barre blev drottningen av Åby, men Ida Jarlskog flåsar nu de bästa i nacken.

Varför väljer vi glasfiber före carbon i racketen?
Är Maxi Sanchez för tråkig för WPT?
Och så intervjuar vi Linnéa Björk som kan vara vår nästa stora stjärna när vi summerar 2022. 

111. ”Tre förlorade titelbollar?”

111. ”Tre förlorade titelbollar?”

March 16, 2022

Coki Nieto och Mike Yanguas var på väg mot sin tredje raka triumf mot ytterligare ett världspar när resan tog ett snöpligt slut i Reus. Men var ungdomarna trots allt tävlingens allra bästa par ändå? Damernas löner stiger rejält, men varför agerade WPT i lönefrågan just nu? Och vad har vi att se fram emot när SPT rullar igång i Jönköping i helgen? Hussen frågar, Håkis lägger ut texten.

110. ”Tigern & Brolin-lobben”

110. ”Tigern & Brolin-lobben”

March 8, 2022

Vad vill vi ha för sport i framtiden? Ska padeln följa tennisens fotspår med knäpptysta läktare eller ska padeln vara mera rockn'roll? Håkis och Hussen tycker till. Och så reder vi ut hur spelarna nu prioriterar de olika tourerna och vad händer med damernas framtid om herrarna fullt ut tar steget över till FIP?

109. ”Kakmonstret”

109. ”Kakmonstret”

March 1, 2022

Bråket mellan WPT och spelarfacket tär på Ale Galan, och frågan är nu om världsettorna tappat huvudet fullständigt. Håkis och Hussen spekulerar. WPT är tillbaka med ett par stjärnsmällar när Javi Garrido & Lucas Campagnolo gick hela vägen till final, men där blev Bela återigen mästare - tillsammans med nästa världsetta? Arturo Coello ser nämligen ut att ha det mesta redan, men är långt ifrån färdigbyggd som spelare.

108. ”Mundo is back”

108. ”Mundo is back”

February 23, 2022

WPT-premiär. En miljardär köper in sig i huvudturneringen. WPT sänder redan i dag. Hela säsongen hotas av kaos. Det finns helt enkelt mycket att prata om för Hussen & Håkis.

Podbean App

Play this podcast on Podbean App